• Newbie
AIABQ za AirPods Max poklopac kućišta, poklopac kućišta za uši za uho/šalice za uši/poklopac za uši/poklopac za glavu za airpods max.

AIABQ za AirPods Max poklopac kućišta, poklopac kućišta za uši za uho/šalice za uši/poklopac za uši/poklopac za glavu za airpods max.

HRK 1.67
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nam na sve pitanja može se odgovoriti e -poštom i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. 【Točno podudaranje】 Poklopac kućišta točno kompatibilan s Air Pods Max 2020. Nemojte afektirati kvalitetu zvuka, zadržite autentični zvuk. 【Izvrsna zaštita】 Lagana Air Pods Max poklopac minimizira dnevne škare i sprečava da se Air Pods Max zajedno zbližavaju kad ih izvučete iz kućišta za slušalice, također izbjegavajte ogrebotine, nalete, oštećenja. (Napomena : Air Pod Max nije uključen). Ako imate bilo kakvih pitanja o primanju robe, kontaktirajte nas i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata !. Nošenje Air Pods Max Protector neće utjecati na način mirovanja kada se stave u slučaj Air Pods Max. Prikladno za punjenje dizajnirane s rupom za punjenje, pristup konektoru punjača bez uklanjanja zaštitnog kućišta prilikom punjenja rovide zaštita trake za glavu poboljšava udobnost nošenja slušalica, zaštititi maksimum Air Pods max trake za spriječivanje oštećenja i ogrebotina, izbjegavajte oguliti kožu od kože starenje trake za glavu. Anti-prsteprint, anti-ogrebotina, otporna na prašinu i vodootporan. Osjeća se osjetljivo kao i dječja koža, donosi mekan i udoban dodir. Za Air Pods Max jastuci Silikonski uši pokrovi se uključuju : Poklopac nadzemne stijene + poklopac za uši + poklopac za uši (Napomena : Air Pod Max nije uključen) Precizni izrezi precizni izrezi rupe olakšavaju pristup svim gumbima i senzorima. Air Pods Max Clear Clear Cose Cover precizno kompatibilan s Air Pods Max. Otpuštena prašina, neprobojna i vodootporna. Poklopac kućišta neće dodavati nikakvu masu i poboljšati ugodno iskustvo . Osjeća se osjetljivo kao i dječja koža, donosi mekan i udoban dodir. Ako imate bilo kakvih pitanja o primanju robe, kontaktirajte nas i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata !. 【Premium materijal】 Izrađen od vrhunskog, izdržljivog silikonskog materijala, poklopac može osigurati zaštitu od 360 ° za Air Pods Max slušalice protiv udara, kapi i ogrebotina. 【Jednostavno za instaliranje】 Jednostavna instalacija Snap-On bez potrebe za alatom. Treba samo nekoliko sekundi da ga instalirate na Air Pods Max slušalice. 【Jednostavno za instaliranje】 Jednostavna instalacija Snap-On bez potrebe za alatom. 【Premium materijal】 Izrađen od vrhunskog, izdržljivog silikonskog materijala, poklopac može osigurati zaštitu od 360 ° za Air Pods Max slušalice protiv udara, kapi i ogrebotina. Nošenje Air Pods Max Protector neće utjecati na način mirovanja kada se stave u slučaj Air Pods Max.【Točno podudaranje】 Poklopac kućišta točno kompatibilan s Air Pods Max 2020. 【Izvrsna zaštita】 Lagana Air Pods Max poklopac minimizira dnevne škare i sprečava da se Air Pods Max zajedno zbližavaju kad ih izvučete iz kućišta za slušalice, također izbjegavajte ogrebotine, nalete, oštećenja. (Napomena : Air Pod Max nije uključen).

Specifikacija

S danom robom dok kupuju