• Newbie
Zlatna kruna Imperial King Queen izvezena zakrpa idealna za ukrašavanje vaših traperica, šešira, torbi, jakni i košulja.

Zlatna kruna Imperial King Queen izvezena zakrpa idealna za ukrašavanje vaših traperica, šešira, torbi, jakni i košulja.

HRK 1.33
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Veličina : 3,25x2,5 inča. Paket će biti isporučen izravno s Tajlanda putem DHL Global Mail -a ili Tajlanda. Spojimo širom svijeta putem prioritetne zračne pošte u roku od 1 do 3 dana od plaćanja. Također isporučujemo putem EMS -a. Pošaljite nam e -poštu za više detalja. Predmet ćete dobiti u roku od 11-21 dana. Rireeasy je mali obiteljski posao sa sjedištem na Tajlandu. Posvećen sam donošenju visokokvalitetne robe u ostatak svijeta i pružanju najbolje usluge kupcima. Hvala što ste svratili i ne zaboravite provjeriti još sjajnih stvari s nevjerojatnog Tajlanda!. Povratne informacije su vrlo važne. Ostavite poštene povratne informacije. Ako niste zadovoljni proizvodom iz bilo kojeg razloga, javite nam se i kontaktirajte nas prvo prije nego što ostavite negativne ili neutralne povratne informacije. Pokušat ćemo riješiti bilo koji problem koji imate. Veličina : 3,25x2,5 inča. Paket će biti isporučen izravno s Tajlanda putem DHL Global Mail -a ili Tajlanda. Spojimo širom svijeta putem prioritetne zračne pošte u roku od 1 do 3 dana od plaćanja. Također isporučujemo putem EMS -a. Pošaljite nam e -poštu za više detalja. Predmet ćete dobiti u roku od 11-21 dana. Rireeasy je mali obiteljski posao sa sjedištem na Tajlandu. Posvećen sam donošenju visokokvalitetne robe u ostatak svijeta i pružanju najbolje usluge kupcima. Hvala što ste svratili i ne zaboravite provjeriti još sjajnih stvari s nevjerojatnog Tajlanda!. Povratne informacije su vrlo važne. Ostavite poštene povratne informacije. Ako niste zadovoljni proizvodom iz bilo kojeg razloga, javite nam se i kontaktirajte nas prvo prije nego što ostavite negativne ili neutralne povratne informacije. Pokušat ćemo riješiti bilo koji problem koji imate. Jednostavan za upotrebu i jednostavan za dizajn Korak 1 : prskajte vodu na stražnjoj strani vezenja logotipa. Korak 2 : Postavite vez za logotip na odjeću. Korak 3 : Postavite temperaturu željeza za pamuk. Korak 4 : Pokrijte vezenje logotipa komadom vlažne krpe. Korak 5 : Željezo za 20-30 sekundi. Korak 6 : Okrenite odjeću iznutra, a željezna jedinica suha. NAPOMENA : Možete šivati ​​ili glačati na svim zakrpama koje prodajemo. * Trajna primjena zajamčena šivanjem. *Nemojte se koristiti na nespojnim tkaninama (nisko taljenje) kao što su najloni, vinili ili kože. *Ne izbjeljivala. *Operite na umjerenoj temperaturi. U rijetkom slučaju zakrpa se otvara, može se ponovno pričvrstiti ponavljanjem koraka 5 i 6.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju