• Newbie
Savršena šahovska čaša, možda vam se čini da vam nabrajam, ali u glavi sam šahist, sarkastičan za prijatelje, za rođendan.

Savršena šahovska čaša, možda vam se čini da vam nabrajam, ali u glavi sam šahist, sarkastičan za prijatelje, za rođendan.

HRK 1.33
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Šahovska čaša poklon je s uzbuđenjem kad otvore taj poklon i zateknu čašu kako im se smiješi; budite zabavni i zanimljivi!. Šahovski darovi : njihova jedinstvenost kao rijetkost kada su u pitanju darovi s novim idejama čini ih vrlo vrijednima za njihove primatelje; oni su promišljeni darovi. Visoka kvaliteta : ima 1,5 unci keramike, što znači da neće imati problema s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom. Ni otisci ne blijede. Čaša je više od poklona, ona pokazuje vašu radost, vedrinu i želju za uživanjem u životu. Ne mislimo da će vam se svidjeti, znamo da hoće, pogotovo nekome tko dobije ovu čašu na poklon! Isprobajte ih odmah!. Zabavna i istodobno smislena šahovska čaša kao poklon pravoj osobi! To će pokazati primatelju da je on / ona netko poseban jer ste bili pažljivi. Izvrsni su i kao pokloni za maturu ili bilo koju drugu prigodu koja odgovara vašoj ideji. Naše čaše od 1,5 oz prikladne su za mikrovalnu pećnicu, kao i za perilicu posuđa. Također dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da ćemo vas zaštititi. Sada možete prestati tražiti najbolji poklon za svoju voljenu osobu ili samo prijatelja, jer su ove čaše savršen poklon za zanimljivu osobu s ukusom. Otisci neće izblijedjeti, tako da ni vaše misli i briga neće izblijedjeti, što će primatelj vašeg dara dobro pamtiti. Razumijemo da neki od vas vole ove darove u različitim dizajnom, pa stalno ažuriramo naše dizajne kako bismo udovoljili vašim dizajnerskim željama i pomogli vam s nezaboravnim darom za čaše. Ne razmišljaj o tome, shvati to sada.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju