• Newbie
Siyuxinyi HDMI-AUF-VGA-ADAPTER MIT 50 cm USB-Netzkabel Für Computer, Desktop, Laptop, PC, Monitor, Projektor, HDTV Wait, Universalgerät!

Siyuxinyi HDMI-AUF-VGA-ADAPTER MIT 50 cm USB-Netzkabel Für Computer, Desktop, Laptop, PC, Monitor, Projektor, HDTV Wait, Universalgerät!

HRK 2.33
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

VGA mini monitor kabel može samo pretvoriti signal iz mini monitora u VGA. Ovaj mini monitor VGA kabel može s vašeg računala ili tableta prenijeti visokokvalitetni videozapis na zaslon monitora. Jednostavan za upotrebu : VGA mini monitor adapter spreman je za upotrebu, nije potrebno vanjsko napajanje, a osim svoje robusne funkcionalnosti, mini Displayport adapter može se povezati s Appleovim uređajem s Lightning. Ovaj mini zaslon na VGA Connector podržava visokokvalitetni video izlaz iz svih Thunderbolt 1 i 2 port Apple uređaja, prijenosnih računala ili računala. Međutim, ovaj MDP VGA adapter nije dostupan za i Phone uređaje i i Pad ili druge Apple uređaje koji koriste 8-pinske priključke munje. Pouzdana veza - četiri oklopljena kabela s PVC jaknom za optimalne video performanse i gubitak gubitka signala. Ostavite dovoljno prostora za susjedne portove na uređaju. Nema potrebe za instaliranje upravljačkih programa ili softvera! U skladu s FCC, CE i ROHS standardima. Ovaj mini DP VGA kabel podržava Thunderbolt 2 računala kao što su ASUS, ACER, CIEVO, Microsoft, Lenovo, MSI, Toshiba, HP, Sony Vaio i Dell. Međutim, USB 3.1 VGA adapter nije dostupan za i Phone uređaje i i Pad. VGA mini monitor kabel može samo pretvoriti signal iz mini monitora u VGA. Ovaj mini monitor VGA kabel može s vašeg računala ili tableta prenijeti visokokvalitetni videozapis na zaslon monitora. Jednostavan za upotrebu : VGA mini monitor adapter spreman je za upotrebu, nije potrebno vanjsko napajanje, a osim svoje robusne funkcionalnosti, mini Displayport adapter može se povezati s Appleovim uređajem s Lightning. Ovaj mini zaslon na VGA Connector podržava visokokvalitetni video izlaz iz svih Thunderbolt 1 i 2 port Apple uređaja, prijenosnih računala ili računala. Međutim, ovaj MDP VGA adapter nije dostupan za i Phone uređaje i i Pad ili druge Apple uređaje koji koriste 8-pinske priključke munje. Pouzdana veza - četiri oklopljena kabela s PVC jaknom za optimalne video performanse i gubitak gubitka signala. Ostavite dovoljno prostora za susjedne portove na uređaju. Nema potrebe za instaliranje upravljačkih programa ili softvera! U skladu s FCC, CE i ROHS standardima. Ovaj mini DP VGA kabel podržava Thunderbolt 2 računala kao što su ASUS, ACER, CIEVO, Microsoft, Lenovo, MSI, Toshiba, HP, Sony Vaio i Dell. Međutim, USB 3.1 VGA adapter nije dostupan za i Phone uređaje i i Pad. Signal siyuxinyi mini zaslona zaslona pretvara se u VGA. Okrenite uređaje kompatibilne s Adapterom (poput Apple Mac Books, Microsoft Surface Tablets, Ultrabooks i prijenosna računala) s Mini Displayport izlazima za povezivanje s VGA opremljenim zaslonima i zaslonima. Može podržati zaslon do 1080p ili 2048 x 1152 PC grafike, što ga čini idealnim za vaš ured, kućnu zabavu, konferencijsku sobu itd.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju