• Newbie
Doitool pumpa za dozator pumpe boce, 3pcs losion za kupanje boca tekuća sapuna za čišćenje boca za čišćenje boca za sanitar.

Doitool pumpa za dozator pumpe boce, 3pcs losion za kupanje boca tekuća sapuna za čišćenje boca za čišćenje boca za sanitar.

HRK 2.67
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Napravljen od sigurnog i izdržljivog materijala za dugoročnu upotrebu s finim zanatom. Prikladno za punjenje i čišćenje. Savršeno kao ukras za vaš dom. Držite tekućinu unutra sigurnom i jednostavnom za upotrebu. Pritisnite dizajn pumpe, prikladno za upotrebu. Napravljen od sigurnog i izdržljivog materijala za dugoročnu upotrebu s finim zanatom. Prikladno za punjenje i čišćenje. Savršeno kao ukras za vaš dom. Držite tekućinu unutra sigurnom i jednostavnom za upotrebu. Pritisnite dizajn pumpe, prikladno za upotrebu. Opis Ovaj je predmet kreativna boca za rasprostranjenost tekućine za sanizaciju, sapun ili druge pohrane. Izrađena je od sigurnog i izdržljivog materijala za dugoročnu upotrebu. Fini zanat i osjetljiv dizajn čine ga prikladnim za skladištenje tekućine i ukras. Idealno za kućnu, uredsku ili javnu upotrebu.Feature Color : Grey.- Materijal : Plastika.- Veličina : Oko 16.1x9.3x26.6cm.- Izrađen od sigurnog i izdržljivog materijala za dugoročnu upotrebu s finim zanatom.- Držite tekućinu tekućinu Unutar sigurnog i jednostavnog za upotrebu.- Pritisnite dizajn pumpe, prikladno za upotrebu.- Savršeno kao ukras za svoj dom.- Prikladno za ponovno punjenje i čišćenje. Upakiranje, uključujući 3 x praznu bocu pumpe.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju