• Newbie
Inteligentna kanta za smeće s senzorom od 12 inča kuhinja kupaonica toalet kanta za smeće s automatskom indukcijom vodootporna kanta

Inteligentna kanta za smeće s senzorom od 12 inča kuhinja kupaonica toalet kanta za smeće s automatskom indukcijom vodootporna kanta

HRK 23.20
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Inteligentna indukcija : poklopac se može otvoriti rukom, a indukcija je brza - za 0,3 sekunde. Stereoskopska indukcija : novi raspon infracrvene indukcije, poklopac se može otvoriti blizu savijenog koljena, a poklopac se može otvoriti bez zatvaranja, što je prikladnije. Indukcija vibracija : samo tapkajte ili udarajte nogom o prednji dio kante za smeće i indukcija vibracija brzo će reagirati na poklopac. Inteligentna infracrvena indukcija : kada često koristite kantu za smeće, stavite ruku na vrh kante za smeće, poklopac će ostati zatvoren, a poklopac će se automatski zatvoriti kada ga uklonite rukom. Brtvljenje : zatvoreni poklopac koji poboljšava brtvljenje može učinkovito spriječiti oslobađanje neugodnih mirisa bez potrebe za širenjem novih jakih mirisa. Značajke : inteligentna indukcija : poklopac se može otvoriti rukom, a indukcija je brza, za 0,3 sekunde. Stereoskopska indukcija : novi raspon infracrvene indukcije, poklopac se može otvoriti blizu savijenog koljena, a poklopac se može otvoriti bez zatvaranja, što je prikladnije.Indukcija vibracija : samo tapkajte ili udarajte nogom o prednji dio kante za smeće i indukcija vibracija brzo će reagirati na poklopac.Inteligentna infracrvena indukcija : kada često koristite kantu za smeće, stavite ruku na vrh kante za smeće, poklopac će ostati zatvoren, a poklopac će se automatski zatvoriti kada ga uklonite rukom.Brtvljenje : zatvoreni poklopac koji poboljšava brtvljenje može učinkovito spriječiti oslobađanje neugodnih mirisa bez potrebe za širenjem novih jakih mirisa.Dugi vijek trajanja baterije : opremljen baterijom od 1500 m Ah (baterija nije uključena), puni se u roku od 8 sati, može se koristiti oko 2-3 mjeseca, štedi energiju i štedi energiju bez čestog punjenja.Samostojeći stezni prsten : kanta za smeće ima svoj vlastiti stezni prsten koji pomaže u učvršćivanju Vreće za smeće, čak i ako u nju stavite tešku vreću za smeće, neće otpasti.Specifikacija : Naziv : indukcijska pametna kanta Materijal : broj + broj kapacitet : 12 primjenjivih slučajeva : Kuhinja, dnevni boravak, kupaonica, spavaća soba veličina : 23,5 * 23,5 * 30 vidi Boja : Bijela, Crna,zelena, narančasta pakiranje Uključeno : 1 * indukcijska pametna kanta za smeće Napomena : 1. Dopustite razliku od 1-3 cm (0,4-1,18 inča) zbog ručnog mjerenja i manjih promjena boje u različitim postavkama zaslona.2. Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu, Boja komada može se malo razlikovati od slike. Molim vas, shvatite.Poklopac kante za smeće u kupaonici od galona, spavaća soba bez dodira, mali pametni senzor, tanki bijeli otpad.

Specifikacija

Name:
Induction smart trash can
Material:
ABS+PP
Capacity:
12L
Applicable occasions:
kitchen, living room, bathroom, bedroom
Size:
23.5*23.5*30cm
Color:
White , black ,green , orange
Packing included:
1 * Induction Smart Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
Gallon bathroom trash cans lid,Touchless Bedroom,Small Smart Sensor,Slim White Waste :

S danom robom dok kupuju