• Newbie
TJLSS Professional Electrics Toolkit Torbit Oxford Tkanina Multi-džepovi vrtni alati vrećica Organizator za skladištenje

TJLSS Professional Electrics Toolkit Torbit Oxford Tkanina Multi-džepovi vrtni alati vrećica Organizator za skladištenje

HRK 424.40
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

X sa udobnim remenom, ima snažne nosivosti i lako ga je nositi tijekom putovanja na otvorenom. Ima širok spektar upotrebe i vrlo je pogodan za vrtne radove, rad na održavanju i rad električara. Napravljen je od platna + poliesterskog materijala, koji ima dobru žilavost i izdržljivost. S više džepova, svaki se alat može pohraniti odvojeno za jednostavan pristup i upotrebu. Vrtni alatni komplet, izvrsna izrada, lako čisti, mali i lagan, dug radni vijek. X sa udobnim remenom, ima snažne nosivosti i lako ga je nositi tijekom putovanja na otvorenom. Ima širok spektar upotrebe i vrlo je pogodan za vrtne radove, rad na održavanju i rad električara. Napravljen je od platna + poliesterskog materijala, koji ima dobru žilavost i izdržljivost. S više džepova, svaki se alat može pohraniti odvojeno za jednostavan pristup i upotrebu. Vrtni alatni komplet, izvrsna izrada, lako čisti, mali i lagan, dug radni vijek. Uz udoban remen ima snažan kapacitet za nošenje i lako je nositi prilikom putovanja na otvorenom. Ima širok raspon uporabe i vrlo je pogodan za vrtne radove, rad na održavanju i rad električara. Izrađen je od platna + poliesterskog materijala, koji ima dobru žilavost i izdržljivost. Uz više džepova, svaki se alat može pohraniti odvojeno za jednostavan pristup i upotrebu.garden alatni komplet, izvrsna izrada, lako čisti, mali i lagani, dugi servisni vijek. Specifikacija : veličina : 10 "(okruglo" (okruglo ) x6 "(visok) /25.4x15.24cmcolor : Uključen blackpackage : Toolkit*1 IF imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor. Sticanje svjetla i različiti prikazi mogu Uzrok boje predmeta na slici malo drugačija od prave stvari. Pogreška dopuštena mjerenjima je +/- 1-3cm.

Specifikacija

Size:
10 (Round)x6 (High)/25.4x15.24cm
Color:
Black
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm. :

S danom robom dok kupuju